生ハム
更新日:2012/06/10
イタリアのエミリア・ロマーニャ州のパルマ地方南部という限定された地域の厳選された原料から作られています。
原材料は、特別な飼料により飼育された豚のもも肉でつくられ、添加物は一切使用されていません。
商品名:パルマ産生ハム(16ヶ月/24ヶ月熟成 ) イタリア産生ハム(10ヶ月熟成)
原材料:豚肉、塩
原産国:イタリア
ジェンナーリ(Gennari)
イタリア エミリア・ロマーニャ州 パルマ
美食の街として知られるパルマ地方にて最高品質のパルマハムを提供するジェンナーリ社は、大手製造メーカーの参入が著しいイタリア食肉加工品業界において、今もなお古き良きファミリービジネスの伝統を守り、パルマハムの生産のみを一筋に歩んでいます。
This prosciutto is produced in a designated area of Parma region in Emilia-Romagna, Italy.
Using the special fresh pork legs, it doesn’t contain any chemicals.
Product name : Prosciutto di Parma, aged 16months and 24months / Italian Prosciutto aged 10 months
Ingredient : Pork and salt
Origin : Italy
Gennari
Italy, Emilia-Romagna, Parma
Parma Ham producer, Gennari located in Parma, well known as gastronomic history and culture produces Parma Ham integrating traditional family business style even now.